Nglayani kebutuhan sekolah sawise bocah ing Quincy luwih saka 30 taun. Sembilan lokasi sekolah dhasar sing dilisensi dening Departemen Pendidikan Awal lan Perawatan Massachusetts. Program kita fokus kanggo nambah lan terus ningkatake kualitas program supaya bisa nyukupi kabutuhane kulawarga lan bocah-bocah Quincy. Sampeyan bisa nemokake lokasi ing:

9

LOKASI SEKOLAH UNSUR

470

Bocah-bocah LAYANAN ING saben MINGGU

55

KUALIFIKASI &
Karyawan ngrawat

30 +

Taun LAYANAN MASYARAKAT

TUJUAN QCARE KANGGO:

Nyedhiyakake lingkungan sing aman lan sehat.

Ngrangsang potensi bocah supaya tuwuh kanthi fisik, emosional, budaya, intelektual lan sosial.

Nambah kesadharan, kapercayan, lan ajining dhiri saka bocah.

Nambah komunikasi ing antarane anggota kulawarga.

Mbangun hubungan interpersonal karo kanca lan wong diwasa.