Ngawula ka kabutuhan sakola ti barudak Quincy langkung ti 30 taun. Salapan lokasi sakola dasar urang dilisensikeun ku Dinas Pendidikan Awal sareng Perawatan Massachusetts. Program kami difokuskeun kana tumuh sareng ningkatkeun kualitas program pikeun nyumponan kabutuhan kulawarga Quincy sareng murangkalih. Anjeun tiasa mendakan lokasi kami di:

9

LOKASI SEKOLAH UNSUR

470

ANAK LAYANAN unggal minggu

55

BERKUALITAS &
Karyawan miara

30 +

TAUN LAYANAN KA KOMUNITAS

Tujuan QCARE pikeun:

Nyayogikeun lingkungan anu aman, séhat.

Ngarangsang poténsi budak pikeun tumuh sacara fisik, émosional, budaya, inteléktual sareng sosial.

Ningkatkeun kasadaran diri, kapercayaan, sareng harga diri budak.

Ningkatkeun komunikasi diantara anggota kulawarga.

Ngawangun hubungan interpersonal sareng sasama sareng déwasa.